Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€

Φροντίδα του δέρματος μετά τις διακοπές!!!

Φροντίδα του δέρματος μετά τις διακοπές!!!
Ξηρότητα, ερυθρότητα, αφυδάτωση…

Το καλοκαίρι και οι διακοπές μπορεί να είναι πλέον μια γλυκιά ανάμνηση για τους περισσότερους, τα σημάδια των διακοπών όμως στο δέρμα μας γίνονται ήδη εμφανή. Οι υψηλές θερμοκρασίες, οι υπεριώδεις ακτίνες, το χλωριούχο και το αλμυρό νερό, έχουν ως αποτέλεσμα ένα ταλαιπωρημένο δέρμα, που έχει χάσει τη φρεσκάδα και τη λάμψη του, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα.

Η ανάγκη για μια ολοκληρωμένη εντατική φροντίδα γίνεται επιτακτική...
Για ορισμένο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να ξεχάσετε την κλασική ρουτίνα περιποίησης και να υιοθετήσετε μια διαδικασία φροντίδας "σοκ", μία αγωγή αποκατάστασης της επιδερμίδας σας. Όταν αυτή ολοκληρωθεί, μπορείτε να επιστρέψετε στον κλασικό τρόπο περιποίησης που εφαρμόζατε προηγουμένως



Καθημερινός καθαρισμός πρωί και βράδυ με ενυδατικό γαλάκτωμα και λοσιόν ή καθαριστικό σε μορφή gel ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας. Η συχνότητα που πρέπει να ακολουθήσετε για το πρόσωπο είναι μια φορά το πρωί και μια φορά το βράδυ. Προσοχή όμως, οι ανάγκες του δέρματος μεταβάλλονται με την ηλικία, την εποχή, την κατάσταση της υγείας μας, τη διατροφή αλλά και την ψυχολογική διάθεση.



Αν και σήμερα γνωρίζουμε πώς να φροντίσουμε το δέρμα μας ώστε να το διατηρήσουμε όμορφο και νεανικό, δυστυχώς συχνά υποτιμάμε τη σημασία της απολέπισης. Όμως η απολέπιση (peeling), η απομάκρυνση δηλαδή των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα μας, είναι απαραίτητη διαδικασία, για να έχουμε δέρμα ενυδατωμένο, λαμπερό, ελαστικό και απαλό. Είναι επίσης απαραίτητη ώστε να δεχτεί το δέρμα την ενυδάτωση που θα ακολουθήσει. Το τέλος του καλοκαιριού είναι η κατάλληλη περίοδος για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα που έχει αποκτήσει η επιδερμίδα από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, ώστε να γίνει πιο απαλή και βελούδινη. Τα περισσότερα απολεπιστικά προϊόντα σώματος (body scrub) έχουν υφή τζελ ή κρέμας και απλώνονται σε στεγνό δέρμα με απαλές κυκλικές κινήσεις, με εξαίρεση τους αγκώνες, τα γόνατα και τα πέλματα, όπου οι κινήσεις είναι πιο έντονες, καθώς σ' αυτά τα σημεία το δέρμα είναι πιο σκληρό.

Πρόταση pharmacythess:

1) Messinian Spa Κρέμα Απολέπισης Πρόσωπο - Σώμα Φραγκόσυκο και Δίκταμο 250ml
2) Natura Siberica Organic Shop Vegan Cleansing Face Scrub Cherry & Ginger, 75ml


Μπορεί το αλάτι της θάλασσας και τα μπάνια να σου χάρισαν την ηλιοκαμένη όψη που έναν ολόκληρο χειμώνα ονειρευόσουν, όμως τώρα και με την επιστροφή σου από τις διακοπές βλέπεις το δέρμα σου θαμπό και αφυδατωμένο. Μην ξεχνάς άλλωστε, ότι το 70% περίπου του σώματός μας αποτελείται από νερό. Το καλοκαίρι με τα μπάνια και την αλμύρα, το δέρμα μας αφυδατώνεται αφού το μεγαλύτερο μέρος του σώματός εκτίθεται στον ήλιο, ιδρώνουμε μέρα και νύχτα, σκουπίζουμε τον ιδρώτα μας, κάνουμε πιο συχνά ντους και αποτρίχωση. Όλα αυτά έχουν αποτέλεσμα να χάνεται από το σώμα μας και κυρίως από το δέρμα μας μεγάλη ποσότητα νερού, την οποία είναι απαραίτητο να αναπληρώνουμε άμεσα και καθημερινά.

Η σωστή ενυδάτωση θα επαναφέρει το δέρμα στα φυσιολογικά επίπεδα ph μετά την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας. Υπάρχουν προϊόντα τα οποία παράλληλα με την ενυδάτωση αντιμετωπίζουν κηλίδες και πανάδες που γίνονται πιο έντονες με την έκθεση στον ήλιο.

Πρόταση pharmacythess:

1) Lierac Hydragenist Refill Ενυδατικό Gel Προσώπου για Κανονικές/Μικτές Επιδερμίδες 50ml
2) Messinian Spa Body Butter Υogurt & Αloe 250ml


Το καλοκαίρι άφησε πίσω του κηλίδες, πανάδες, λεπτές ρυτίδες και αφυδάτωση; Το φθινόπωρο, λοιπόν, είναι η σωστή εποχή για να φροντίσουμε και πάλι εντατικά το δέρμα μας!!!










ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ icon
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ με αγορές άνω των 49.00€
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ icon
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ 5 τρόποι πληρωμής
2310 514 800
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ icon
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 514 800
Παρακολούθηση παραγγελίας
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ icon
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ παραγγελίας